Izrada softwarea po narudžbi

Usluge koje pružamo klijentima su:

Računalno programiranje, izrada poslovnih i mobilnih aplikacija. Aplikacije za široku upotrebu, te aplikacije po narudžbi, namijenjene za specifičnog korisnika ili specifičnu namjenu.

Uz Uslugu projektiranja IT sustava, Usluge savjetovanja su jedna od najzastupljenijih i najvažnijih usluga, s obzirom na golemo iskustvo u velikim računalnim sustavima.

Poslovne aplikacije i aplikacije specijalne namjene, najvećim dijelom razvijamo u suradnji s korisnicima, s ciljem da se njhovom primjenom ubrza i pojednostavi rad, te da se radni procesi obavljaju bez zastoja i sa što višom produktivnošću. U tu svrhu, razvili smo vlastiti sustav za optimiziranje poslovnih procesa. Našim korisnicima, neovisno o sadašnjem sustavu, možemo ubrzati trenutačne radne procese, uz poboljšanje i olakšanje rada na poslovnim aplikacijama.

Ukratko, naše usluge se svode na sljedeće:

  • Analiza zahtjeva, podataka i poslovnih procesa klijenata, komunikacija sa klijentima, savjetovanje klijenata prilikom definiranja zahtjev a za izradu inf. sustava
  • Redefiniranje, optimizacija i autmatizacija poslovnih procesa za potrebe razvoja BPM sustava namjenjenih različitim poslovnim domenama.
  • Projektiranje, razvoj i implementacija inf. sustava za upravljanje dokumentima
  • Savjetovanje razvojnih timova klijenata vezano uz razvoj Microsoftovim tehnologijama (C#, VB.NET, ASP.NET, Web Services development,
  • upravljanje projektima

O NAMA

IN REBUS – mi proizvodimo softver. Naš tim se sastoji od iskusnih projektanata-programera i mreže konzultanata.

Iskustvo u različitim industrijama olakšava nam da pomognemo naručitelju doći do cilja.

KONTAKT