Razvoj poslovnih rješenja

Usluge koje pružamo klijentima su:

Računalno programiranje, izrada poslovnih i mobilnih aplikacija. Aplikacije za široku upotrebu, te aplikacije po narudžbi, namijenjene za specifičnog korisnika ili specifičnu namjenu.

Uz Uslugu projektiranja IT sustava, Usluge savjetovanja su jedna od najzastupljenijih i najvažnijih usluga, s obzirom na naše golemo iskustvo u velikim računalnim sustavima.

Poslovne aplikacije i aplikacije specijalne namjene, najvećim dijelom razvijamo u suradnji s korisnicima, s ciljem da se njihovom primjenom ubrza i pojednostavi rad te da se radni procesi obavljaju bez zastoja i sa što višom produktivnošću. U tu svrhu, razvili smo vlastiti sustav za optimiziranje poslovnih procesa. Našim korisnicima, neovisno o sustavu koji primjenjuju, možemo ubrzati trenutačne radne procese uz poboljšanje i olakšanje rada na poslovnim aplikacijama.

Integracije s vanjskim sustavima – vanjski sustavi na koje se referenciramo su poglavito postojeće aplikacije kod kupaca s kojima se
nova rješenja moraju integrirati, ali isto tako obavljamo usluge integracije bilo kojeg vanjskog sustava za kojeg postoje preduvjeti.
Poslovne potrebe kupca projektiramo u uskoj suradnji s kupcem te izrađujemo detaljnu specifikaciju.
Nakon te faze pristupa se izvođenju, koje obuhvaća izradu poslovnog softvera i integraciju s vanjskim sustavom.

Usluge interaktivnog developmenta

Za Vas obavljamo sljedeće procese:

  • Analiza zahtjeva, podataka i poslovnih procesa klijenata, komunikacija s klijentima, savjetovanje klijenata prilikom definiranja zahtjeva za izradu inf. sustava
  • Redefiniranje, optimizacija i automatizacija poslovnih procesa za potrebe razvoja BPM sustava namjenjenih različitim poslovnim domenama
  • Projektiranje, razvoj i implementacija informatičkih sustava za upravljanje dokumentima
  • Savjetovanje razvojnih timova klijenata vezano uz razvoj Microsoftovim tehnologijama (C#, VB.NET, ASP.NET, Web Services development)
  • Upravljanje projektima

  ————————–

Želite li ponudu

skrojenu prema Vašim

specifičnim potrebama?

O NAMA

• Naša rješenja su inovativna i jednostavna za upotrebu te doprinose porastu efikasnosti i smanjenju troškova

• Ustrajni smo u iznalaženju prilagođenih rješenja, optimalnih za kupca

• Naša rješenja sadrže postupke optimizacije i stalno se nadograđuju, pa ste uz nas uvijek korak dalje

KONTAKT

GDJE SMO