AI U Osiguranju

In Rebus je temeljem dugogodišnjeg iskustva razvio dva poslovna rješenja temeljena na umjetnoj inteligenciji za potrebe industrije neživotnog osiguranja, s naglaskom na osiguranje auto odgovornosti.

IR-A
Modul namijenjen predviđanju odlaska štete u sudski spor. Temeljem činjenice da je udio sudskih sporova ispod 5% u ukupnim štetama, a da je rezerva koja je potrebna 50% godišnje rezerve, In Rebus je razvio sustav koji pravodobno predviđa s velikom preciznošću (90%) za koje će štete klijenti pokrenuti sudske procese, cime osiguravajuće društvo ima priliku pravodobno reagirati i spriječiti eskalaciju. Sustav daje predviđanje u obliku vjerojatnosti da šteta ode u sudski proces, a uz predviđanje nudi i tri najsličnije štete koje su se dogodile do sada, cime se procjenitelj “oboružava” s relevantnim informacijama kojima može spriječiti da nova šteta postane sudski spor. Ovaj sustav dokazano smanjuje rezervu na godišnjoj razini i povećava zadovoljstvo klijenata.
IR-B
Modul IR-B koristi napredne sustave umjetne inteligencije da procjeni iznos nagodbe koji će klijent biti sklon prihvatiti. Time se štedi vrijeme, kao i dodatni izvidi, ali se u isto vrijeme prepusta procjenitelju da sam prekontrolira preporuke sustava.

O NAMA

• Naša rješenja su inovativna i jednostavna za upotrebu te doprinose porastu efikasnosti i smanjenju troškova

• Ustrajni smo u iznalaženju prilagođenih rješenja, optimalnih za kupca

• Naša rješenja sadrže postupke optimizacije i stalno se nadograđuju, pa ste uz nas uvijek korak dalje

KONTAKT

GDJE SMO